Opslagstavlen

Planlagte arrangementer og indkaldelse til møder vil blive annonceret her. Du kan også bruge opslagstavlen til dine egne opslag, som du vil dele med resten af Harevænget.

Der er oprettet en facebook gruppe

Opdateret af d. 6 okt. 2016 i Kort og godt, Rundt om Harevænget | 0 kommentarer

Der er oprettet en facebook gruppe som har til formål at dele oplysninger, beskeder og billeder blandt Harevængets beboere, som er relevant for området. Gruppe hedder grundejerforeningen harevænget husk og tilføj gruppen:-)

læs mere

Stemningsbilleder fra arbejdslørdag

Opdateret af d. 15 jun. 2012 i Billeder, Fælles arealer | 0 kommentarer

Lørdag d. 9. juni var der et rigtigt fint fremmøde til et par timers arbejde på Harevænget. Udover tid til hyggeligt samvær og en afslutningsøl og vand, så blev der lavet lidt af hvert den formiddag. Blandt andet blev der samlet affald op ved vandløbet, renset afløb, sat vejskilt op, renset ukrudt og sand væk fra kantstenene og registreret revner og fejl i vejbelægningen.   Husk Sankt Hans arrangementet lørdag d. 23. juni ved Boldbanen. Vi ses.  

læs mere

Hjemmesiden og billeder

Opdateret af d. 1 maj. 2012 i Kort og godt | 0 kommentarer

I forbindelse med generalforsamlingen i marts måned blev der åbnet et spørgsmål vedrørende hjemmesiden og visning af billeder (fotografer fra arrangementer) på hjemmesiden. Bestyrelsen har truffet den beslutning, at vi kan vise aktivitetsbilleder på hjemmesiden, men ikke portrætbilleder. Det må gerne være således, at vi kan dele billeder fra arrangementer, men alligevel undgå direkte fotos af beboere.  

læs mere

Tilmeld dig nyheder fra hjemmesiden

Opdateret af d. 25 feb. 2012 i Kort og godt | 1 kommentar

Du kan tilmelde dig nyhedsmailen fra hjemmesiden. Nyhedsmailen opsamler nyheder og beskeder fra Opslagstavlen. Det betyder, at du ikke behøver huske at tjekke hjemmesiden, for du modtager direkte besked, når der er nyt fra enten bestyrelse eller andre beboere på Harevænget. Tilmeldingsformularen ligger i bunden af hjemmesiden. Scroll ned, og du ser en boks til din e-mailadresse. Der er lavet en kort videovejledning: http://grundejerforeningenharevaenget.dk/om-hjemmesiden/  

læs mere